Ne-am mutat! enzimatic.ro nu mai procesează comenzi. Ne găsiți acum pe CasaVaida.com, unde puteți descoperi toate produsele noastre și efectua comenzi online. Vă așteptăm cu drag!

Enzimatic.ro no longer processes orders. You can now find us at CasaVaida.com, where you can explore all our products and place orders online. We look forward to welcoming you!
 

LIVRAREA LA MAJORITATEA PRODUSELOR SE FACE DIN STOC ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE

Transportul este efectuat de DPD*

Gratuit  la comenzi peste 499 ron

19,99 ron comenzi între 1 și 499

≈ 19.99 € oriunde în UE

≈ 29.99 € oriunde în SUA & Canada

*Zona 2 de livrare in România se tarifează cu 49,99 ron

 

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
 

 
Oferte Speciale
 
Păreri Clienți
locuiesc in Germania-Berlin,as dori sa comand si eu medicamentul.Cum sa procedez..
mihai gigel
 

L-Arginine Protector hepatic, cardiovascular si renal

L-Arginine Protector hepatic, cardiovascular si renal
Click pentru mărire
Preţ: 37,99 ron
Stoc: Pre Comandă 7-12 zile*
Model: 500991
Producător: Solaray
Rating Mediu: Fără Rating

 

Concentraţie de 1000mg sub formă de tablete.

Protector hepatic, cardiovascular şi renal.

Prezentare: 30 tablete Rapid-Solv
Producător: Solaray
Aviz: 1789/2006

Avantaje:
-L-Arginină, 1000mg/tabletă
-sub formă de tabletă, uşor de administrat

Compozitie per tabletă:

L-Arginină     1000mg
 
Arginina este un aminoacid esenţial la copii (nu poate fi produs în organism şi se obţine exclusiv prin aport extern), iar în cazul adulţilor este un aminoacid semi-esenţial (poate fi produs în organism, dar în cantitate insuficientă şi necesită şi aport exogen). L-arginina a fost izolată pentru prima oară în 1886. În 1932, oamenii de ştiinţă au constatat că L-arginina este necesară organismului în sinteza ureei, substanţă utilizată de organism pentru eliminarea amoniacului.  În 1939, cercetătorii au descoperit că L-arginina este, de asemenea, necesară pentru  producerea creatinei  (prin combinarea cu glicina) care în procesul fiziologic din organism se tranformă în creatinină şi se elimină din organism pe cale renală.

Arginina este considerată un aminoacid  „relativ esenţial”, deoarece chiar dacă în mod normal, organismul produce suficientă arginină în multe cazuri , pe de altă parte este necesară suplimentarea sa, de exemplu în cazuri de digestie precară a proteinelor, sinteza mare de amoniac, consumul excesiv de lizină, arsuri, infecţii, dializă peritoneală, tulburări de creştere (prea rapidă), tulburări de sinteză a ureei etc.
Simptomele deficitului de arginină includ vindecarea dificilă a rănilor, căderea părului, erupţii cutanate, constipaţie,  apare de asemenea în cazul ficatului gras.
Se pare că există dovezi care sugerează că arginina poate ajuta în tratamentele unor  afecţiuni medicale care se pot ameliora prin vasodilataţie cum ar fi: ateroscleroză, boli coronariene, disfuncţie erectilă, insuficienţă cardiacă, claudicaţie intermitentă / boli vasculare periferice, cefalee vasculară (dureri de cap).

Arginina declanşează si accelereaza procesele metabolice prin care organismul  „ construieşte” proteine şi a fost studiată în acest sens pentru  vindecarea rănilor,  spermatogeneză, şi prevenirea pierderii masei musculare la persoanele în vârstă sau cu boli care duc la degenerare musculară fiind utilă din punct de vedere al constucţiei masei musculare în culturism şi alte activităţi sportive.  
În procedeele de construcţie a mesei musculare, raportul de L-arginină şi lizină este de asemenea important pentru construcţia masei musculare (prin stimularea producerii  hormonului de creştere) şi în întărirea sistemului imunitar.
Relaxarea vaselor de sânge cu  L-arginină se face prin intermediul oxidului nitric aceasta sprijinind sintetiza acestuia; se reduce astfel şi rigiditatea vaselor de sânge, creşte fluxul sângelui, şi se îmbunătăţeşte funcţionarea vaselor de sânge.

Efecte adjuvante:
- detoxifiant şi protector hepatic în afecţiuni virale şi alcoolice, în steatoză, encefalopatie, comă hepatică şi cancer hepatic
- reduce nivelul amoniacului şi a celorlalţi derivaţi toxici de azot din organism, prin metabolizarea lor hepatică în uree, mai puţin toxică, ce se elimină prin urină
- stimulează metabolismul energetic al celulei musculare prin participarea la sinteza hepatică a creatinei cu rol în contracţia musculară
- anabolizant
- menţine masa musculară prin participarea la sinteza proteinelor
- este precursorul oxidului nitric care dilată, relaxează şi menţine elasticitatea vaselor sanguine cu efect pozitiv în:
    reducerea nivelului tensiunii arteriale (inclusiv al hipertensiunii pulmonare şi coronariene)
    îmbunătăţirea circulaţiei periferice şi a manifestărilor în sindromul Raynaud
    reducerea riscului de infarct miocardic şi angina pectorală
    ameliorarea disfuncţiei endoteliale (reduce progresia plăcii aterosclerotice, oxidarea colesterolului "rău" - LDL şi agregarea plachetară)
- complementar în terapiile antitumorale: reduce efectele toxice în radio şi chimioterapie, inhibă formarea şi progresia metastazelor
- antianemic (stimulează formarea eritrocitelor), favorizează absorbţia normală a calciului
- imunomodulator; stimulează activitatea timusului
- stimulează pancreasul în producerea insulinei în diabetul insulino-dependent
- lipotropic (reduce ţesuturile grase şi menţine masa musculară)
- reduce infertilitatea masculină (aproximativ 80% din lichidul seminal este arginină, de aceea deficitul de arginină poate duce la oligospermie şi la disfuncţii erectile)
- susţine, împreună cu lizina, ornitina şi fenilalanina, activitatea glandei pituitare (hipofiza) în eliberarea hormonului de creştere care stimulează, în copilărie, creşterea, iar la maturitate regenerarea şi refacerea ţesuturilor şi a organelor; contribuie la menţinerea tonusului muscular, a rezistenţei osoase, a integrităţii pielii şi a funcţionării cerebrale şi cardiace; accelerează vindecarea plăgilor rezultate din arsuri sau intervenţii chirurgicale
- benefic în insuficienţa renală (dializa) şi în cistita interstiţială (inflamarea, însoţită sau nu de ulceraţia vezicii urinare, fără infectare bacteriană)
- ameliorează simptomatologia în fibroza chistică

Mod de administrare:

Câte 1 tabletă/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

A nu se depăşi doza zilnică recomandată!

Este recomandat ca in timpul tratamentului  sa se administreze complementar si  APOGEN - stimulator natural al imunitatii corpului!

 Ca produs alternativ, recomandam: Uritract Fast

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.